Om oss

Koppla upp dig med oss du också!. Vi jobbar tillsammans som egenanställd. Inom Rut arbete, inom Event, Coaching och Kunskap och Kultur.

Låt oss förklara med en video tryck HÄR

Vi är en samling människor med yrkeserfarenhet och utbildning i en bred gemensam plattform. Det är på grund av att vi baserar vår företagsamhet på Socialt Entreprenörskap och samhällslösningar utanför Paradigmen «Vanlig». 

Vi välkomnar alla som delar våra värderingar och är medlemmar i vår gemenskap. Se vår Vision Här

Du kan använda våra tjänster och även handla i våra Online affärer utan att vara medlem och veta att du på det sättet gör en bra gärning. 

En stor del av vår medlemsavgift går till en rad projekt för att stödja de mindre lottade i samhället. Du som är kund och på det sättet stödjer oss för att hjälpa fler får en inbjudan att se vilka projekt du indirekt stödjer. 

Vår ideella organisation Bbeabridge har verkat officiellt sedan 2014, vi har fina Dagny Carlsson som gudmor för vår organisation. Vi har gjort en mängd projekt tillsammans för att stödja Unga i Sverige och internationellt, mer info HÄR

Klubb Vida Sana samverkar med Bbeabridge sedan 2016, vi värnar om nätverk och gemenskap för alla som delar vår värdering i fem ledord. Holistisk, Harmoni, Hälsa, Öppenhet, Respekt för andra och sig själv. Mer info HÄR

CV och tidigare projekt inom Kulturen

Festival Tryck här

Portfolio Bbeabridge Tryck här 

Bbeabridge Projekt avslutades och omvandlades till Bbeabridge International i slutet av 2017.

Välgörenhet inför Jul, Julkalender med Dagny Carlsson och Bbeabridge med förmån för Stadsmissionen Tryck här

Julkalender 2018 Tryck här

Kurser och expansions resor med Klubb Vida Sana 2016 –

Aktuella kurser och workshops

Sveavägen 41 Stockholm, Måndagar kl 18 00 – 20 15. Onsdagar kl 18 00 – 20 15.

Välkommen! (kostnadsfritt och med uppehåll sommar)

Här skapar vi mandala tillsammans! TRYCK HÄR

Vi har gjort en fredslåt tillsammans TRYCK HÄR

Vi har en mängd kulturevent och kurser på gång. Som medlem är du inviterad in i våra sociala media där du kan ta del av mer info. 

Som medlem tar du ett steg in i vår gemenskap genom ett medlemskap och kan då ta del av de förmåner som det för med sig. 

Det lättaste sättet är att SWISHA 100 kr och ditt email till 1234400131 KlubbVidaSana eller genom vår bokningssida Tryck HÄR

KuliosaKuriosa Startade upp 1995 som en present affär på Kocksgatan där vi sålde olika saker som present artiklar, vilket utvecklades till italienska väskor, second hand och även till en kultur Café där människor i kvarteret kom och fikade och hade trevligt. Det har haft olika former, egen näringsidkare, handelsbolag, vi vann en tävling från ALMI för kvinnliga entreprenörskap. 2014 KuliosaKuriosa startade upp som Holding Företag registrerat i London men verksam i Sverige. Vi verkade då inom företagsamhet inom Rotavdrag inom bygg branschen samt Coachning. Kuliosa Kuriosa har legat vilande de senaste tre åren men startar nu upp tillsammans i samverkan. 

Du är hjärtligt välkommen av att finnas med oss som arbetsgivare, som arbetare, som kultur intresserad eller bara som du är. Välkommen. 

Du kan höra av dig om vi missar att lägga in dig i våra sociala media efter att du betalat medlemskap a 100 kr per år, det finns en del presenter och förmåner som du kan ta del av. Angenämt!

KuliosaKuriosa Limited  London

KuliosaKuriosa Filial   Junkergatan 23   126 53 Hägersten Stockholm Sverige

Org nummer 516411-8779 Vd (SEO) Hannika Oberg   +46760544974

info@kuliosakuriosa.org