RUT arbete

Koppla upp dig med oss du också!. Vi jobbar tillsammans som egenanställd. Inom Rut arbete, inom Event, Coaching och Kunskap och Kultur.

 

Vill du arbeta inom områden som täcks av Rut avdrag?

Du är välkommen att söka skolor, daghem, fritidsgårdar, företag, kommuner, privata näringslivet eller privata personer som bor sin bostad eller alternativt fritidshus. Naturligtvis finns det vissa kriterier som krävs för att få Rutavdrag men arbeten som STÄD, TRÄDGÅRDSARBETEN, GRÄSKLIPPNING, SNÖSKOTTNING, LAGNING AV VITVAROR, IT HJÄLP, BARNPASSNING, HÄMTNING OCH LÄMNING DAGIS, HUNDPASSNING, TVÄTTHJÄLP, ENKLARE ARBETEN KNUTNA TILL HEMMET.

Vi hjälper till att bygga en bro mellan dig som arbetare och arbete och förmedlar arbetet som tredje part Kuliosa Kuriosa fakturerar och förmedlar dig till Cool Company som blir din arbetsgivare under det arbetet du utför och ser till att du är försäkrad och trygg. Du är välkommen att skriva in dig direkt på vår hemsida för att på det sättet få en uppmaning när vi har ett arbete i ditt område. 

Du får dra av max 50 procent av arbetskostnaden för RUT. Är du under 65 år får du dra av max 25 000 om året. … Du får rutavdrag för arbete som utförts i, eller nära anslutning till ditt hem eller fritidshus. Du kan också få rutavdrag för arbete i dina föräldrars bostad.

Vad ingår;

Varje arbete är unikt. Vi har en generell prisnivå. Inte dyrast eller billigast. Vi skapar arbeten för den goda saken skull. MER INFO HÄR

Hemsida för RUT arbeten Tryck HÄR